Takaisin sorvin ääreen


Mulla oli pitkä tauko tästä blogista. Jotkut luuli, että kirjoitan edelleen blogia ja sain kyselyitä siitä. Rakastan kirjoittamista ja sitä ei pois saa.Tauko tekee hyvää, jotta saa taas inspiraatiota takaisin. Mun vuosi on ollut täynnä menoa ja touhua, vaikka luulin että jokainen päivä on samanlainen. No niinhän se on, jos siitä päättää tehdä sellaisen. Mutta kun vilkaisin kuvia vuoden ajalta tajusin, että miten paljon mä olen vuodessa kokenut ja tehnyt asioita. Olen myös oppinut ja kasvanut ihmisenä.

En halua tästä blogista itselleni tressiä ottaa vaan haluan pitää tän tälläisenä henkireikänä ja vertaistuellisena paikkana eli jakaa asioitani jolloin joku saa tukea tai itse sitä saan.

Mun syksy ja etenkin marraskuu oli mun mielelle hyvin negatiivista mielialan suhteen ja mietin paljon syntiä syviä. Nyt kun vuosi on vaihtunut on mulla jotkut asiat selkeyneet ja odotan niiden toteutumista. Tahdon, myös tehdä kovasti töitä sen eteen, että menestyn edes jossain. Oli se sitten painonpudotus, lisätulot tai ihan mikä tahansa.

PS. Mulla ois vielä 1 valkoinen ja 1 vihreä Elämäni Vuosi kalenteri myynnissä, laita viestiä jos haluat ostaa.

Oliko teillä ikävä mun tekstejä? Mitä sä haluisit lukea täältä?

Toivotan sulle oikein ihanaa vuotta 2020!

Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...