Juustoinen jauhelihakeitto


Helppo, nopea ja herkullinen keitto!


Ainesosat

400 g jauhelihaa

1 iso sipuli

1 valkosipulinkynsi

3 rkl ketsuppia

1 pussi (250 g) pakastettuja kasviksia

7 dl lihalientä

200 g cheddarjuustoa

Hiukan mustapippuria

suolaa tarvittaessa


Ohjeet

Kuori ja hienonna sipulit. Paahda jauheliha kattilassa, lisää sipulit ja kypsennä vielä muutama minuutti. Lisää ketsuppi, pakastekasvikset ja lihaliemi. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä viitisen minuuttia. Sekoita sulatejuusto nokareina liemeen. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoittele kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Nauti!

Alkuperäinen ohje Foodiesta, tämä muunneltu meille sopivaksi.

Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...