Kerrytä bonusta maksamalla laskujasi

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä


CLARK – taloutesi tukena 
Puhelimesta katsotaan nykyään sähköposti, kalenteri ja uutiset – miksi et hoitaisi puhelimella myös laskujen maksamista? Muissa  Pohjoismaissa digitaaliset postilaatikot ovat jo yleistyneet: laskut  ja dokumentit vastaanotetaan keskitetysti yhteen sähköiseen kanavaan.


CLARK on kuluttajille luotu ilmainen palvelu, joka mahdollistaa laskujen ja oman talouden helpon hallinnoinnin mobiililaitteella. Sitä voidaan käyttää sekä mobiilisovelluksen että verkkosivuston kautta. Kuluttaja voi vastaanottaa laskunsa keskitetysti yhteen väylään ja hyötyä monipuolisista talouden hallintaa helpottavista työkaluista sekä muista lisäpalveluista. Clark mullistaa markkinaa tarjoamalla maksutapaetua laskujen maksamisesta 0,3 % bonuksen jokaisen laskun loppusummasta. Clarkista saa myös markkinoiden parhaat bonukset shoppailemalla yhteistyökumppaneiden verkkokaupoissa!

Keskittämällä Clarkiin säästää aikaa ja rahaa! 

Helpompaa talouden hallintaa Clarkin avulla:
• Ilmainen, turvallinen ja suomalainen
• Kaikki laskut yhteen väylään, jossa niitä voi hallinnoida ajasta ja paikasta riippumatta
• Seuraa talouttasi helppolukuisilla tilastoilla ja löydä maksetut laskut arkistosta
• Maksutapaetua 0,3 % jokaisen laskun loppusummasta ja bonusta suosittelusta
• Automaattiset eräpäivämuistutukset: käyttämällä palveluamme et joudu enää maksamaan kalliista paperilaskuista tai maksumuistutuksista ja kerrytät jopa bonusta palvelun käytöstä
• Laskun maksaminen onnistuu helposti palvelun kautta pankkikortilla
• Tilaa ja tallenna sinulle tärkeimmät dokumentit yhteen paikkaan, jolloin ne kulkevat aina
mukanasi, eikä muste haalistu ajan myötä
• Me emme ole pankkisidonnaisia, joten ei väliä, vaikka vaihtaisit pankkia laskusi tulevat aina
palveluumme

Laskujen tilaaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa. Clark tarjoaa yli 80 000 laskuttajan laskuty yhdellä klikkauksella.

*Clark Taloustili
Laskut tyypillisesti muodostavat kuukausittain kuluttajan suurimman menoerän ja ennakoimattomat laskut voivat aiheuttaa yllätyksiä, vaikka olisit pyrkinyt budjetoimaan kuukauden menosi tarkasti. Haluamme tarjota käyttäjillemme kaikki tarpeelliset työkalut talouden hallintaan ja siksi päätimme tarjota Taloustili -ominaisuuden.

Taloustili tuo kaivattua joustavuutta myös laskujen maksamiseen. Se on tarkoitettu laskujen maksamiseen osissa Clark-palvelussa. Se tarjoaa edullisen kuukausimaksun 2,99 € ja 1000 € luottorajan. Kampanjassa saat Clarkiin rekisteröityneestä käyttäjästä itsellesi komission. Ei siinä vielä kaikki, kun käyttäjä avaa Taloustilin, saat itsellesi lisäksi ylimääräisen komission.

*Luo tili jo nyt! Koodilla milla15 ansaitset heti 5€ itsellesi bonusta!

Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...