VÄHEMMÄN MUOVIPULLOJA - HIILIHAPOTUSLAITE SODASTREAM

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: WWW.SODASTREAM.FI

Sodastream on monelle tuttu, melkein joka kodin "pakko olla -listalla" Meillä oli lapsena hiilihapotuslaite ja se oli etenkin kesällä kovassa käytössä. Myöhemmin myös ukki ja mummo hankkivat kyseisen laitteen. Opiskeluaikoina olin monta vuotta ilman tätä laitetta ja myöhemmin hankimme kirppikseltä käytetyn laitteen. 

Pullojen päiväys meni ja pesimme ne tiskikoneessa vaikka niin ei olisi saanut tehdä. Vanhoja pulloja ei myöskään saisi käyttää, koska muovi on elävää materiaalia joka kovettuu ajanmyötä. Viimeisen käyttöpäivän jälkeen turvallisuussyistä pulloja ei saa käyttää enää. Tavanomaiseen säilytykseen pulloja taas voi käyttää päiväyksen jälkeen. Sodastream on onneksi kehittänyt muovipullon jonka voi pestä myös tiskikoneessa.


VIRVOITUSJUOMALLE PAREMPI VAIHTOEHTO

Sodastream:llä on myös Fruit Drops maku-uutteita. Näitä makuja on 6 erilaista, minulle nämä tipat on ihan uutta tietoa ja haluan päästä kokeilemaan niitä. Pikkupullot ovat riittoisia, koska tippoja laitetaan vain ½ tl / litraan kuplavettä. Fruit Dropsit ovat parempi vaihtoehto koska niitä ei ole makeutettu sokerilla ja kaloreitakaan ei ole. Ainoa ainesosa näissä on luontaiset aromit. Avaamaton pullo voi säilyttää huoneenlämmössä, mutta avattu pullo säilytetään jääkaapissa, pullo säilyy parhaiten n. 6 viikkoa. Nämä ovat siis parempi vaihtoehto virvoitusjuomille.

HYVÄSTI KAUPPOJEN MUOVIPULLOT


Inhottavinta on kun pulloja kertyy kotiin joka puolelle ja sitten niitä on monta kassillista palautettavaa, toki niistä saa pantteja takaisin mutta eikö olisi parempi että saat monta herkullista litraa oma tekoista kivennäisvettä tai limua ilman että käyt jatkuvasti kaupassa hakemassa muovipulloja?
MIELIPITEET


Ensimmäisellä kerralla testasin pelkkää vettä. Hapot olivat huomattavasti parempia kuin meidän vanhemmassa laitteessa. Se nostaa ne kunnolla esiin ja juoman nauttiminen tuntuu hyvälle. Jopa veden juominen sai uuden ulottuvuuden happojensa ansiosta. Tuntui kuin vesi olisi maistunut joltain hapokkaalta. Mahtava mahdollisuus tehdä limuja juhliin ja synttäreille ilman, että ostaa pulloja kaupasta.

Hyvin hapottaa veden, tyylikäs muotoilu ja kokonaisuus. Jämäkän oloinen pullo.


ARVONTA!

Sain Sodastreamilta arvottavaksi yhden Sodastream Spirit hiilihapotuslaitteen + 
kaksi erityistä She-juomapulloa yhden sinulle ja toisen äidille tai isoäidille.
Arvontaan voit osallistua Instagramissa @millaruotsalainen
Arvonta alkaa tänään ja päättyy 15.5.2019 klo 20:00


Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...