Paluu blogiin


Moikka kaikille lukijoilleni uusille ja vanhoille! Palaan pikku hiljaa tänne blogimaailman puolelle, koska on tehnyt mieli kirjoittaa ja rakastan kertoa kirjoittamalla asioita mielestäni. On ihana tehdä jotain missä itse on hyvä ja josta saa kehuja muilta ja jossa voi/saa kehittyä. Paljon Instastooria käytän nykyään ja pikku hiljaa myös sinne puhuminen on helpottunut. Mutta en mä tästä kirjoittamisesta luopuisi mistään hinnasta. Ihana on ollut saada kommentteja siitä, kuinka mä hehkun siinä mitä teen. Kiitoksia niistä! Vielä kun siitä hommasta saisi oikeeta palkkaa. Etätyö on sitä työtä mitä mä haluan tehdä. Päättää mun työajat ja paikan missä sitä työtä teen.

Vuoden alusta tulevaan

Mulla tuli 25-vuotta täyteen helmikuussa ystävänpäivänä ja esikoinen täytti 4-vuotta helmikuun lopussa. Pääsin näkemään ja pitämään sylissä maaliskuussa pientä vauvaa. Tänä vuonna ei menty lapsimessuilla käymään, josko sitä ensivuonna mentäisiin? Saa nähdä. Toukokuun alussa lähden lasten kanssa käymään siskon luona Oulussa. Käyn samalla Ilkka Koppelomäen Saa mitä haluat -kiertueella. Myynti-iltamat tosin jäi välistä, mutta hyvä jos edes yhteen tapahtumaan pääsee mukaan. Haluisin niin käydä enemmän tälläisissä inspiroivissa tapahtumissa ja näkea samanhenkisiä ihmisiä.

Toukokuussa Teräsmutsin kiertue tulee Kajaaniin ja meen käymään siellä, jos sä haluat Teräsmutsin kiertueelle niin osta lippu lähimmältä paikkakunnalta ennen kun ne loppuu. Mun suojiin voi tulla Kajaanissa. Toukokuun lopussa onkin neiti jo 2-vuotias ja kesäkuussa on mun nuorimman siskon rippijuhlat sekä kesäkuun lopussa menen 28-30.6 Kuhmon Kesäriehaan esittelemään Cosmopharmaa.


Opiskelu ja työelämä

Mulla päättyi Ohjelmistosuunnittelukoulutus ja sain todistuksen siitä. Oikeastaan jo puolesta välistä alkaen homma alkoi kusemaan. Lapset kotona paljon ja oma mielenkiinto laski kun lehmän häntä koska ei päässy tekee ja sitten kun ois päässy niin, ei enää kiinnostanut. Harjoittelu kusi täysin. Varma paikka ei ollutkaan varma ja harjoittelupaikkaa etsittiin ja lopulta kun sen sain oli aika vain 3 viikkoa, kun itse toivoin 2 kk harjoittelujaksoa ja mahdollista työpaikkaa. No kaikki meni päin persettä. En oikein tuntunut saavan harjoittelusta mitään irti, mutta koulutuksessa opin uutta. Ilmoitin, että olen halukas ottamaan vastaan etätyötä mistä vaan alaan liittyen ja kouluttautumaan lisää, jos koulutuksia järjestetään.

Tän koulutuksen jälkeen aloitin lähiesimiehen opinnot, joka johtaa tutkintoon eli toinen ammatti tulossa. Opiskelen siis 2020 syksyyn asti työmarkkinatuella toisen ammatin. Multa kysyttiin olenko varma, koska olisin kuulema voinut opiskella tradenomiksi samalla rahalla. No tää tieto oli mulle uusi, mutta ajattelin että se on siellä harmaassa tulevaisuudessa koska kouluun on hankala päästä ja avoimen opinnot taas maksaa, joten katotaan sitä joskus myöhemmin.

Lähiesimiehen opinnot on siitä hyvä, että se auttaa suoramarkkinointialalla tiimin kanssa työskentelyssä ja tiimin rakentamisessa sekä kouluttamisessa ja myös muualla työpaikalla voin toimia lähiesimiehenä.Laihdutusprojekti

Mun paino menee +/- 77 kilon molemminpuolin. Tavoitehan ois se -20 kiloa marras/joulukuuhun mennessä. No, aloitan ekaksi 14 päivän kehonpuhdistuskuurin eli D-drinkin käyttöön. Tää puhdistaa maksaa ja kehoa. Saattaa myös pudottaa painoa. Tän jälkeen jatkan Cellresetillä ja myös Proshape on mulla käytössä. Tuun kertoo lisää miten mun projekti etenee.

Kevennetään kesään yhdessä

Sulla ois mahdollista mun kanssa yhdessä keventää kesään. Valitse näistä kolmesta D-drink tai Proshape tai Cellreset tai ota kaikki kolme kuten mä teen. Kysy lisää laittamalla viestiä millaa.ruotsalainen@gmail.com

Onko ollut ikävä mun blogitekstejä? Onko sulla Summer bucketlist?


Instagram
@millaruotsalainen
Facebook
Pehmoinen

1 kommentti

  1. Kuulostaa siltä, että sinulla on hyvät suunnitelmat. Tsemppiä tulevaan!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...