Testauksessa Fitline


Yritys johon luulin, etten koskaan koske tai jonka tuotteita en tule kokeilemaan. Olin seurannut sivusta kun eräs tuttuni käyttää tuotteita ja hän myös laihdutti. Ilmeisesti vasta itekin löytänyt tuotteiden pariin ja pätevöitynyt aika nopealla aikataululla SM-tasolle. Aplodit hänelle!
Myös mahtava seurata kun hän oli käyny viettää yhdessä aikaa muiden tyyppien kanssa.Testasin pari päivää kahta tuotetta ja huomasin heti muutosta. Voin sanoa sen varmuudella koska kun tuotteet loppui mun olotila meni takapakkia. Tilasin kestotilauksella kyseiset tuotteet ja katsotaan minkälaisia vaikutuksia ne tuovat minulle kolmen kuukauden kuluttua.

Ja ennen kun joku väittää näitä vain sokerilitkuksi niin tässä vertailuksi kuva


Oikeus on tehnyt myös päätöksen PM-International AG:n markkinointisuunnitelmasta ja se on heidän mukaansa hyvämaineinen, laillinen ja oikeudessa hyväksytty.

Mielestäni on siis erittäin törkeää leimata toisia yrityksiä vaikka itse olisikin joskus kokeillut kyseisiä tuotteita. Lisäksi haluan painottaa tässä sitä, että Suomessa pyramidihuijaus on kiellettyä ja sellaisissa en todellakaan halua olla mukana ja kertaakaan en ole sellaiseen joutunut onneksi. Haluan myös kertoa avoimesti teille näistä suoramyynti/verkostomarkkinointi yrityksistä, koska moni on todella skeptinen niiden suhteen. Itse taas olen niiden suhteen ollut aina avoin. 

Pyramidihuijaus mitä mitä se on?
Luvataan jotain liian helppoa. Äkkirikastumista ja helppoa hommaa. Lisää täältä

Mun mielestä olisi ihanaa, että ihmiset ottaisivat asioista selvää eivätkä lähde heti puukottamaan vm. yrittäjiä selkään ja mollaamaan yrityksiä. Markkinoinnissa ollaan samanlaisia yrittäjiä kuin perusyrittäjätkin jotka koittaa saada elantoaan siitä työstään. Vinkki ole avoin, älä tuomitse!

Markkinointi ei ole helppoa ja etenkin ennakkoluulojen poistaminen. Mulle on tullut vastaan ihmisiä joilla on ollut ennakkoluuloja yritystä ja tuotteita kohtaan mutta ovat silti lähteneet tekemään siitä omaa juttuaan.

Tuotteilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu eli jos et tykännyt tuotteista olivat ne ilmaiset sinulle.
Itselle kannattaa ostaa tuotteet, niin pääset kokeilemaan niitä ja näin saat oman kokemuksen niistä sekä osaat kertoa niistä muille.

Minkälainen paketti kannattaa ostaa? 

Kannattaa ostaa kestotilauksella, saat samalla kerralla 3kk annokset. Maksa joko kerralla tai osissa. Maksuksi käy kortti tai e-lasku.

Suosittelen ehdottomasti PowerCoctail ja restorate hankkimista. Nämä kaksi yhdessä on mahtava kombo. Ota lisäksi Demo-Bag sillä siinä tulee mukana mukit ja sekoituslusikka.

Lisäksi tarjolla on ProShape maistuvaksi painonhallinnan ratkaisuksi.


Osta tuotteet täältä

Haluisitteko postauksen, jossa esittelen nämä kolme tuotetta? Onko nämä tuotteet tuttuja?

PS. Myyn 4kpl Activize Oxyplussaa 38€/kpl tarjouksen saa jos ostaa kaikki kerralla.

Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...