Free Beautytraining by Cosmopharma


Minkälainen kemikaalikuorma Sinulla on? Haluatko vaihtaa kosmetiikkasi 100 % luonnolliseen ja vedettömään kosmetiikkaan? Tarvitseko ehkä lisätuloja tai uusia tuotteita myymälääsi?

Jos vastasit kyllä, tule ilmaisille Kauneustreffeille! Käymme läpi kaiken, mitä tarvitset tietää Cosmopharmasta - niin tuotteista kuin liiketoiminnastakin.

Valitse paikkakuntasi ja ilmoittaudu mukaan. Laita kutsujaksi Pehmoinen. Ei ostopakkoja! 

Klikkaa sisään ja lue lisää! 


Tarinani Cosmopharman maailmaan


Olen ollut ruotsalaisen Cosmopharma perheyrityksen mukana suunnilleen kohta vuoden, tilasin tuotteita itselleni testaukseen ja olen todennut ne hyviksi. Olen ollut aina skeptinen uusia tuotteita kohtaan mutta Cosmopharman Organic -sarja yllätti minut täysin. Kärsin kutiavasta ja hilseilevästä päänahasta sekä rasvoittuvista hiuksista. Aloin käyttämään Organic Shampoota ja se toi heti helpotuksen. Lapsilla käytän Organic Baby Shampoo & Wash tuotetta.Lapsillani on atooppinen ihottuma ja apteekin rasvoihin on saatu rahaa palamaan, kokeilin heille Organic -sarjan Calendulaa ja muutoksia alkoi näkyä heti ja hieman päälle kuukauden päästä ihottumasta ei ollut jälkeäkään. Käytän kyseistä voidetta myös kesällä itikan pistoksiin ja omiin käsiini talvella, kun kärsin kuivista käsistä joiden iho halkeilee. 

Organic -sarjasta löytyy tuotteet ihon ja vartalon hoitoon. Ei lisäaineita eikä säilöntäaineita. Vain luonnon omat öljyt. Olen ollut niin innoissani näiden toimivuudesta, että olen markkinoinut näitä urakalla somessa. Seuraava askel onkin päästä siirtymään messumarkkinoille ja ekat kunnon isot messut ovat Kuhmossa Kesärieha nimellä 28-30.6.2019, tule ihmeessä käymään siellä!

Minulla on oma pieni tiimini, joka kasvaa pikkuhiljaa. Suomessa meitä myyjiä on reilu 300 ja lisää kaivataan. Mikäli sinä etsit sitä omaa juttua suosittelen kokeilemaan tätä. Jos haluat uusia kosmetiikkasi laadukkaaseen ja lisäaineettomaan sarjaan, toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan.

Meillä ei ole rekisteröitymismaksuja eikä pakkotilauksia. Et sitoudu mihinkään mutta saat 3 ekan viikon ajan 40% alennuksen kaikista tilauksistasi. Myös tarjoustuotteista!
Voit ostaa omaan/perheesi käyttöön tai jälleenmyyntiin. Ihan miten parhaaksi näet. Sinua ei painosteta eikä vaadita mihinkään, me kannustamme sinua!

Emme myy tuotteitamme kiinaan, sillä tuotteet ovat eläinkokeettomia!
Miksi luonnonkosmetiikka on kallista?

Saan kuulla paljon luonnonkosmetiikan hinnoista kuinka ne ovat kalliita. Minäpä kerron sinulle tarkemmin ajatuksia tämän takaa. Ostamalla luonnonkosmetiikkaa voit karsia käyttämiesi tuotteiden lukumäärää. Et maksa kallista litrahintaa vedestä, koska tuotteet ovat vedettömiä. Tuotteet ovat paljon riittoisimpia, joten ne voivat tulla perustuotteita edullisemmaksi.

Tärkeintä on ajatella mitä ihollesi laitat, sinä päätät! Suurin elimemme on iho, jos et halua syödä säilöntä ja torjunta-aineilla kyllästettyjä hedelmiä. Miksi laittaisit ihollesikaan myrkkyjä? Kunnioita ihoasi ja pidä siitä huolta.

Mitä ajattelet tästä?

Lue lisää Katja Kokon artikkelista9 kommenttia

 1. Hei täähän kuulostaa hyvältä! Täytyypä perehtyä asiaan, luonnonkosmetiikka kiinnostaa ehdottomasti!

  VastaaPoista
 2. Atoopikon äitinä korostaisin myös rasvojen nauttimista suun kautta. Lisäksi sisäilmaongelmainen koulu sai oireet pahenemaan, Tsemppiä asian suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole koskaan kuullutkaan rasvojen nauttimista suun kautta 😱

   Poista
 3. Täytyy sanoa, että olen ehkäpä sinulta ensimmäisen kerran sarjasta ylipäätään kuullut, joten itselleni tämä on jäänyt varsin tuntemattomaksi. Ehkä joskus pitää perehtyä tuotteisiin tarkemmin :)

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoiselta kuulostaa, luonnonkosmetiikka kiinnostaa aina.

  VastaaPoista
 5. Rasvojen nauttimimen suun kautta tarkoittaa hyvänlaatuisten rasvojen syömistä.
  https://www.terve.fi/artikkelit/syo-oikeita-rasvoja

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...