Äidinmaitokoru palkintona imetyksestä + insta arvonta

Postaus tehty yhteistyössä Jasmin Design kanssa.


Haaveilin äidinmaitokorusta jo silloin kun eka kertaa sellaiseen facebookin keskustelupalstoilla törmäsin. Ajattelin että haluan tälläisen korun palkinnoksi siitä, että olen imettänyt tyttöä puoli vuotta ja varmaan monessa postauksessa tästä teille kerroinkin. Nyt takana on tämä puoli vuotta ja on  aika palkita itseni, voin olla ylpeä siitä että olen imettänyt lastani puoli vuotta ja imetys senkun jatkuu. Tyttäreni saa imeä rintaa niin pitkään kuin vain haluaa ja vieroittaa itsensä siitä mieluusti ennen koulu ikää pois, heh. Toki tämä ajoittain tuntuu raskaalle, kun en pääse minnekään ilman tytärtäni. Toivottavasti vielä jossain vaiheessa myös muu kelpaa kuin rintamaito.Kukaan ei voi viedä tätä minulta enää pois. Tämä koru on muistona imetystaipaleesta jossa on käyty ylä- ja alamäkiä. On koitettu muita kuin rintaa, mutta tyttö on ollut voimakas tahtoinen ja kelpuuttanut vain rinnan. Olen ajatellut, että tämä on se lapsi joka luoja minulle soi ja mahdollisti minulle tämän haaveeni puolen vuoden imetyksestä, imetyksestä jopa joka jatkuu yli sen haaveen. Kiitos sinulle siitä rakas tyttäreni <3 Koruun on mahdollista saada myös kaiverrus taakse ja koruja on eri mallisia ja kokoisia.


Kuka tekee?

Jasmin Design tekee ainoana Suomessa äidinmaitokoruja ja äidinmaitokoru on rekisteröity tavaramerkki. Jokainen koru on täysin uniikki ja yksilöllinen, koska se on valmistettu äidin omasta maidosta. Myös pakastettu maito käy.

Mirka Loukimo toimii seppänä ja perusti Jasmin Design yrityksen 2014. Hänen työhönsä kuuluu pääasiassa uniikkien hopea- ja kultakorujen valmistus sekä korjaus- ja muutostyöt. Hän tekee myös yksilöllisiä palkintoja eri materiaaleista käsityönä. Myös valimossa valmistuu korun osia, pieniä korusarjoja ja myös muuta alihankintana.

Valikoimista löytyy myös tuhkakoruja, erilaisia tilaustöitä ja sormuksia sekä kaula- ja korvakoruja.Arvonta Instan puolella. Voittona Jasmin Design söpöt pinkit korvakorut.

Ohjeet arvontaan:

Kiitos Jasmin Design ihanasta korusta olen täysin myyty <3
Facebookissa

*Yhteistyöpostaus, korusta saatu alennusta*

Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...